Publicitat

Cerca al blog

dissabte, 15 d’agost del 2015

Yellowstone: Mammoth i Lamar Valley


Els dies a Yellowstone vam seguir, seguint la ruta que fa la carretera principal que hi ha a l’interior i que té forma de 8.
Avui tocava la part alta: la zona de Mammoth i la vall de Lamar. L’únic problema és que no teníem lloc al càmping per aquella nit, i semblava que tot estava ple, així que la idea era visitar Mammoth, després buscar lloc on dormir i finalment veure una mica la vall de Lamar.

Mammoth està al nord i és una zona amb molta activitat, plena de piscines i fumaroles que generen un ambient bastant particular.
La visita porta 1h30min aproximadament, i com tot a Yellowstone està bastant ben organitzat i és complicat sortir-se de la ruta preestablerta.
Això si, per arribar fins allà ens vam estar ben bé 1h30min des de West Yellowstone.


(De camí a Mammoth hi ha llocs molt macos)

(Passeig per Mammoth)


(Aquest ranger d'esquena el vaig veure després al video del parc narrant el video)
Un cop vist l’espectacle tocava buscar lloc on dormir, però primer vam parar a la porta nord a dinar i pensar on anar a buscar lloc.

I com tot tenia pinta d’estar a petar vam tindre que sortir del parc, i a unes 20milles fora d’ell vam trobar un càmping dels de “first come, first served”, que és un sistema bastant pràctic i simple que fa que les places es baixin ocupant pels mateixos que les faran servir sense necessitat de que hi hagi ningú controlant (hi ha molts càmpings així a USA).
Vam plantar la tenda i de tornada, abans de tornar a l’interior del parc vam parar a un poble molt, i molt, característic, “Cooke”. Un poble que viu 100x100 del turisme i amb un estil cutre-americà molt marcat. A mi em va agradar J


(Bastant deixat, però... arreglat)

(Cotxasos com sempre)


(Harleys Davidson a milers!!!)


(Una botiga molt autèntica)

(Més Harleys)


(USA Total)

(Vinga motos!!!)

(Tornem al Parc)


I un cops dins del parc... a disfrutar del “Lamar Valley”, la zona més tranquil·la del parc per mi i on els bisons campen lliures per tot arreu.
A mi aquesta zona em va encantar: espais molt oberts, molt verge, molts bisons i molta tranquil·litat! Així que... si hagués d’escollir una zona per fer un excursió de més d’un dia probablement la zona de Yellowstone que escolliria seria aquesta.(Veure la vall plena de Bisons em va encantar!!!)

(El cotxe en una de les múltiples parades)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No et tallis... escriu-me!