Publicitat

Cerca al blog

dimecres, 19 d’agost del 2009

Pushkar-Jaipur

Be, em ve de gust escriure molt mes, pero aquests dies quasi no tenim temps de mes!!!!

Pushkar
Despres de Delhi vam anar a Pushkar, famos pel seu llac al centre de la ciutat rodejat per Ghats. Pero igual que a Delhi el Fort Vermell estava tancat (3 diespel dia de l'independencia, a Pushkar el llac estava sense aigua per neteja!!!!! (que ja te tela a la India aixo).
Sigui com sigui ens va agradar molt, ja que tot i que la primera tarda jo vaig estar molt tens (em sentia com un ratolinet en mig d'una selva de gats) el poble era molt mes tranquil que Delhi, i aixo va ser un gust. Per alla vam fer fotos, passejar, les noies van comprar les primeres coses... un lloc forsa maco per anar una dia.
Tambe cami d'aquest poble vam quedar amb l'Ashok i la seva dona, la Rosa, que ens van estar explicant mil coses de l'India i que son els amos de l'agencia que estem fent servir aquest dies.






De Pushkar a Jaipur.
Jaipur no ens va convencer tant, es una altra gran ciutat. Pero te mil milions de coses per veure.
Vam fer la nostra primera visita a un monument: el City Hall i l'Observatori Astronomic, molt macos e interesants els dos, sobre tot el segon. Tambe la Silvia va anar a Amber, on va agafar un camell per fer un passeig, pero com la Mireia no estva fina jo i ella ens vam quedar aquell mati a k'hotel.
I el que mes ens va agradar... vam anar al cine!!! El cine que vam veure es una institucio a l'India, es diu "Raj Mandir",i la peli era "Love Aaj Kal". Alla a la cua vam coneixer una parella d'un noi Italia i una noia Francesa. Vam comprar les entrades plegats i despres vam tornar els 5 amb un Tuc-tuc plegats als hotels, va ser mooolt divertit, el conductor no sabia on erem, nosaltres no sabiem on anar, i estavem apretats com anxoves, a mes com condueixen com bojos.... una aventura.
I de la peli... doncs que si vas a Jaipur no pots deixar d'anari: el cine es super maco, l'ambient una pasada, i veure una peli e Booliwood et fa veure una india desconeguda, que te que existir pero no saps on!!!









De Jaipur a Agra.
Doncs ja ens hem aturat al Temple dels micos, hem vist el Taj Mahal i ara estem a Orcha, pero com se m'acava el temps ja seguire un altre dia!!!

2 comentaris:

  1. Polze cap amunt... a Laura le gusta esto!!!! Nois, disfruteu molt. Moltes gràcies per les fotos i les cròniques! Mil petons

    ResponElimina
  2. Gran blog! i Gran lloc! Fotos del Taj Mahal yaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Això s'ha de veure. No és una de las maravillas... Segueixo llegint.
    Uri

    ResponElimina

No et tallis... escriu-me!