Publicitat

Cerca al blog

dimecres, 12 d’agost del 2009

York

Ja fa 4 dies que hem marxat.

El dia 8 al mati tota la familia (la que encara queda a casa :p)vam anar cap a l'aeroport de Girona, com sempre els pares ens hi van portar!!!! I despres de 4 consells "Jordi, segur que vols marxar?", "Jordi, vigila no t'atraquin", "Jordi, vigila no caiguis a la muntanya", ... em vaig despedir d'ells fins nadal (prometo anar trucant de tant en tant!).



Els dies previs a anar a York van ser bastant estresants, per no dir molt. Sort que aquella setmana vaig poder fer 3 dies de vacances, un de relax i dos per posar-me histeric perdut: les assegurances, travellers checks, visas, documents... sobre tot les coses burocratiques van ser les pitjors, i alguna despedida familiar tambe!
Per la motxilla... no va anar tant facil com em pensava, van caure algunes compres d'ultima hora, i al final deu pesar uns 14-15 quilos, i a mes queda tota plena, cosa que no volia de cap manera. Primer per que 14-15 quilos son masses (el limit me l'he possat en 12) i segon per que tot I que ja duc tant roba d'estiu com d'hivern, cal que sobri una mica d'espai per imprevistos. Total... que dema abans de marxar en tren de York cap a Londres cal fer algunes millores!!!

A York aquests dies molt be, molta tranquilitat i alguns passejos per la ciutat mirant botiguetes. El lloc es realment maco, i alguns carrers recorden bastant als de la peli de Harry Potter. Per mala sort com ja van unes quantes vegades que hi he anat cada cop costa mes motivar-se per fer el turista.
Tambe un dels dies hem fet un dinar amb l’Elisa, una coneguda catalana de l’Eva que te un nen nomes un mes mes (no tinc accents) gran que l’Isaac, ens va possar a tots les dents ben llargues amb els seus viatges. Quina enveja ens va entrar!
I avui teniem que haver anat a la piscina a veure una de les primeres clases de natacio de l’Isaac, pero com esta amb febre, pobret, no ha pogut ser, aixi que l’Eva aquests dies esta tenint triple feina, amb nosaltres i amb el nebodet!!!

I be… dema ja enfilem cap a Londres a mig mati (aqui seria l’hora de dinar… mira que fan horaris rars els anglesos!). Suposo que agafarem una especie d’Ave cap a King Cross I d’alla cap a Heathrow on hem quedat amb la Silvia que arriva pel mati de Barcelona per agafar l’avio de Delhi a les 21:30.





4 comentaris:

  1. Buenas!

    Espero que el viatge vagi de pm.

    Estaré molt interessat en els primers dies ja que segurament agafarem la mateixa agencia pel nostre! Posa moltes anecdotes!

    A disfrutar!

    Marc

    ResponElimina
  2. Ara internet va de puta pena, pero quan tingui una estona et contestare mes llarg. Pero agafa aquesta agencia, la Rosa i el seu marit Ashok son encantadors i t'ajuden en el que calgui i en el que vulguis.
    Ara, aviso... a mi aquests primers dies se m'estan fent mes durs del que em pensava, Welcome To India!!!

    Jordi

    ResponElimina
  3. Més durs en quin sentit? Ja tenim els bitllets!
    Per 420 per cap! Yeaaaaaah!

    Marc

    ResponElimina
  4. La gent, l'agovi sobre tot, no et deixen ni un segon, a l'India turistica no et sents com una persona, ets un bitllet amb potes. Fins que no t'inmunitzes costa adaptar-se (la Mireia ho porta molt millor), pero unes 500-1000 persones diariament et venen a demanar, vendre, entavanar...
    Pero ja li comenso a pillar el truquillo

    ResponElimina

No et tallis... escriu-me!