Publicitat

Cerca al blog

divendres, 4 de setembre del 2009

Manali

Manali

15h vam trigar en anar de Delhi a Manali. Van passar forca rapid, ja que el bus estava mes que be, quasi et podies tombar, i com era de nit doncs la cosa no va ser gaire soferta. Dins del bus vaig coneixer una noia italiana que es veu que es va rallar de la vida a Londres i s'ha pres un any i pico sabatic. Resulta que va comensar a viatjar per la India i es va quedar visquent una temporada a Manali.
Un cop arrivat el bus va venir a buscar-nos una familia amiga seva que ens va deixar a un hotel a la Old Manali que no estava malament, on he passat dos dies. Aqui ens vam separar ja que tot i que ens portavem be, cadascu duia un rotllo diferent.
Manali no esta mal, pero no se com explicar-ho... no es el meu estil. Seria un poble 'pijipi', molt 'pijipi', cosa que no va gaire amb mi. Old Manali (la part alta de Manali) es molt maca, bastant autentica, pero tant a un lloc com un altre esta ple d'occidentals amb rastes que porten Einfields (les Harley Indies), la mariuana creix sola per tot arreu, hi ha pizzeries, algun pub, forns on fan pastissos (bons a morir), croissants, botiguetes de tota mena.... pel que em va explicar la Silvia (la noia italina) aqui viu bastanta gent no India, i es nota.
Jo no dic que no m'agradi pero es un estil que no em convens.

Old Manali
Old Manali
Manali
Pastis!!!
Hadimba Temple
Atraccions
Arbre d'Hadimba Temple
Hadimba Temple

Sigui com sigui si vas de passada a Leh es un bon lloc per parar un o dos dies, ja que passejar buscant els temples que hi ha pels voltants es encantador, i a mes es una bona forma d'aclimatar abans d'anar a Leh. Jo nomes arrivar el primer dia aqui vaig agafar un mal de cap i esgotament bastant importants, aixi que em vaig quedar una mica acollonit pel que em venia per davant (de 3000m a 5000m a la carretera). Aixi que vaig decidir quedar-me dos dies. Que s'han allargat a tres (i espero que no siguin mes) ja que ahir va ploure per mes de 24h sense parar i resulta que els pasos de muntanya estan tancats per la neu!!!! Ara espero nomes que obrin aviat la carretera i que no hi hagi molta neu a dalt, ja que sino no podre fer cap trek per aquesta zona que tothom diu que es espectacular!!!

El primer Yak!!!

Ojala dema pugui marxar cap a Ladak d'una vegada!!!!


Vista des de la meva habitacio
Temples Budistes:




6 comentaris:

  1. Bones noiet!!! espero que demà et continuis amb el teu viatge i obrin les carreteres i així poguem gaudir de les teves fotografies i les teves narracions :)
    Un petó i pense que les coses pasen pq han de pasar i probablement ha estat bó quedar-te un dia més així t'adaptes molt millor a la pressió ;)
    Marina

    ResponElimina
  2. Hola Jordi!
    M'alegro que tot estigui anant bé! Avui m'he enrecordat del Blog i decidit veure com t'anaba!!!

    Molta sort i aniré veient com et va...

    Una Abraçada

    ResponElimina
  3. Hola Jordi,

    Noi, estàs una mica sonat. Espero que l'experiència estigui superant les teves expectatives.
    Ja veus, tots pendents de les teves aventures.
    Molts petonets i a disfrutar.

    Marta

    ResponElimina
  4. M'estàs donant una enveja..... ;)
    Jo també vull veure tot això!

    ResponElimina
  5. Eiii, merci per anar escribint!!
    I de sonat res, poder de lluny sembla molt complicat, pero la veritat es que amb un visat, un visa (no cal que estigui gaire plena), i sobre tot ganes es molt facil.

    ResponElimina
  6. Denia!! Molt grande aquest blog. La Mire m'ha passat l'adreça. Com mola seguir les teves aventures tan ben explicades. Grans fotos també. Que xungo això de l'altitud. Maldecaps, mareig i fatiga. Agafa airepel nas inspira expira i prente el teu temps per adaptar-te.Ja explicaràs sensacions.
    Per cert gran bchu el yak. Pensava que aquestes bèsties només sortien a El Retorno del Jedi.
    Ahh ...i si tens temps fes-li un cop d'ull al meu mur del facebook. Veuràs reportatges del Tour del Mont Blanc. Molt xulo també.
    Bona sort

    Campru

    ResponElimina

No et tallis... escriu-me!